Neler yeni

CermePos Kassasystemen

osman75

Kullanıcı
Kayıtlı üye
#1
Ons CermePos software bedrijf installeert al 19 jaren
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
in Nederland. Met onze eigen originele software integreren wij het gehele systeem waardoor het werk van retailers aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. Alle kassa apparatuur en beveiligingsinstallaties die bijvoorbeeld supermarkten, restaurants, patisserieën, slagers en stomerijen nodig hebben, worden opgezet en de site wordt gebruiksklaar overhandigd.

Dankzij het touch screen systeem kunnen bestellingen heel makkelijk worden gescand met de barcode scanner en kunt u snel en probleemloos een verkoopsysteem opzetten. Daarnaast kunt u uw voorraad bijhouden. Ook met de weegschaalsystemen en bon printers vergemakkelijken wij uw werk. Het contactloos betaalsysteem met pinautomaten integreren wij met uw
You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
.

You do not have permission to view link Giriş yap veya üye ol.
, u kunt uw klanten spaarpassen geven waarmee ze punten kunnen verdienen zodat u uw klantenstroom kunt behouden. Het systeem toont u op ieder moment van de dag gegevens met betrekking tot uw verkopen en de bedragen in al uw kassa’s! Met een paar klikken kunt u uw voorraad en uw bestelling lijst printen.
 
Mobil Sesli Panel mobil panel